30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

30 Ağustos 2021 18:00
31 Ağustos 2021 01:00
Tamamlandı

Değerli misafirler ve sevgili İğneada’lı hemşerilerim sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliğimize Hepiniz Hoş Geldiniz.

Bugün yurdumuzun dört bir yanında büyük bir coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Türk milletinin en anlamlı günüdür.

30 Ağustos 1922'de sadece bir savaş kazanılmamıştır. Bir milletin yok olma veya var olma mücadelesi verilmiştir.

Bu inanç ve iradeyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan kesin zaferle

Genç Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelleri atılmıştır.

Başta İstiklal Savaşımızın Lideri ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu ebedi muhafızları, tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi, saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Tahir IŞIK

İğneada Belediyesi

İğneada Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

İğneada Belediyesi

Deniz Mahallesi Cumhuriyet Meydanı
39650 İğneada / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.