5 Haziran Dünya Çevre Günü Temizlik Etkinliği Beldemizde Gerçekleştirildi.

05 Haziran 2024 11:10 İğneada Belediyesi 152

5 Haziran Dünya Çevre Günü olması vesilesiyle Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen sahil temizliği organizasyonuna Belediye Başkanımız Sn Altuğ Erdem, Demirköy Kaymakamımız Sn Ertuğrul Bayram, Kurumlarımızın Kıymetli Amirleri ve Kırklareli Üniversitesi ögrencileri katılım sağladı.

Ülkemizin en önemli sahil bandına sahip olduğumuzu Cennet İğneada’mızda sahillerimizin temizliği ve endemik bitkilerimizin korunması yönelik farkındalık oluşturabilmek amacıyla çevre temizliği etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Başkanımız Sn Altuğ Erdem “Beldemizi ziyaret eden misafirlerimizin doğaya zarar vermeden çevremizi kirletmeden Beldemizin güzelliklerinden faydalanıp aynı şekilde temiz bırakmalarını temenni ediyorum.“ diyerek etkinlikte emeği olan herkese çok teşekkür etti.

İğneada Belediyesi

İğneada Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

İğneada Belediyesi

Deniz Mahallesi Cumhuriyet Meydanı
39650 İğneada / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.